miercuri, 1 aprilie 2015

Totul despre caini !

In cazul in care cainele tau este deja obisnuit sa faca baie, nu trebuie decat sa-l obisnuiesti cu o noua tehnica – aceea corecta. In cazul in care este incepator, ar trebui sa-l obisnuiesti pentru inceput sa stea in cada fara apa. Ai putea chiar sa te joci cu el acolo si sa-l recompensezi cu gustari.

Probabil este placut ca un catel sa te priveasca de langa masa cu ochi rugatori, dar nu este un obicei recomandat pentru el. Daca incepe sa implore, poate fi neplacut nu numai pentru tine, ci si pentru vizitatori. O privire rugatoare se va transforma curand in scheunat, apoi latrat si poate chiar o incercare de a fura mancare.
Toti iubim vacantele, dar daca ai un caine va trebui nu numai sa-ti planifici calatoria, ci si sa te gandesti ce vei face cu el cat vei lipsi. Uneori ai putea sa-l iei cu tine, dar de cele mai multe ori va trebui sa-l lasi acasa.
Daca cei mai multi dintre noi iubesc o zi calduroasa de vara, aceasta poate fi periculoasa pentru caini – mai ales pentru cei in varsta.
Speram ca animalul tau de companie sa creasca frumos si sa devina un caine sanatos. Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in diferitele etape ale vietii acestuia.
Chiar conteaza daca animalul tau preferat are un intreg repertoriu de tipuri diverse de latrat?
Gandeste-te la masurile de siguranta care se iau atunci cand copiii calatoresc cu masina; ar trebui sa iei masuri de precautie similare in cazul animalelor de companie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu